Kauppakatu 2 | Jyväskylä

Miten voin varata sovitusajan?

Voit varata sovitusajan helpoiten verkkoajanvarauksemme kautta, se palvelee kellon ympäri joka päivä. Osoite on https://weddinggarage.nettiajanvaraus.fi/customer-ui/ ja linkin löydät myös verkkosivuiltamme www.weddinggarage.fi AJANVARAUS-välilehdeltä. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy ajanvarauksesta, tai sinulla on erityisiä toiveita, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen


Otatteko vastaan liikuntaesteisiä asiakkaita?

Kyllä! Valitettavasti liiketilaamme johtavat portaat, joten mikäli tulet meille pyörätuolin kanssa, ilmoitathan siitä ennakkoon, jotta saamme vahvan avustajan paikalle! Lisäksi pyydämme huomioimaan, että liiketilamme wc-tilat on suunniteltu aikakaudella jolloin tiloja ei suunniteltu liikuntaesteisten palveluita huomioiden - myös hyvin liikkuvat ihmiset kokevat sosiaalitilamme haastaviksi. Me kuitenkin autamme mielellämme kaikissa asioissa niin paljon kuin sallitte ja toivomme ymmärrystä tälle "ei aina niin huvittavalle insinööritaidon ihmeelle".


Otatteko vastaan "erilaisia morsiamia"?

Kyllä, meille jokainen morsian on oikeanlainen. Mottomme "Morsian on aina oikean kokoinen" on laajennettu koskemaan myös muita ihmisyyden aspekteja: jokainen asiakas on tervetullut juuri sellaisena kuin hän on - ikään, kokoon, suuntautumiseen, uskontoon, kansallisuuteen, uskontokuntaan tai sukupuoleen katsomatta. Pyydämme ainoastaan, että sovitukseen tulevat henkilöt ovat ns. suihkunraikkaita, mieluiten ilman hajusteita. Mikäli epäilet vielä tämän vakuuttelun jälkeen oletko oikeanlainen asiakas, ota yhteyttä: vastaamme tiedusteluihin mielellämme. Pyydämme huomiomaan, että me emme myy tai luovuta asiakasrekisteriämme tai asiakkaiden tietoja kenellekään yhteistyökumppaneillemme tai ulkopuolisille ja että olemme sisäistäneet vaitiolovelvollisuuden merkityksen.


Miten voin perua varaamani ajan?

Voit perua varaamasi ajan sähköpostiin tulleen viestin ohjeen mukaan, tai soittaa tai tekstata meille 24h ennen sovitusaikaasi.

Perumatta jätetyistä ajanvarauksista perimme 20€ maksun.

Mikäli sairastut, myöhästyt tai sinulla on auto-ongelmia, toivomme että otat meihin yhteyttä myös alle 24h varoitusajalla! Voimme yleensä siirtää tai vaihtaa aikaa sinulle paremmin sopivaksi, jos vain saamme tiedon ajoissa.


Mitä minun tietää sovitukseen tullessani?

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Olemme kehopositiivisia ja toivomme sinun viihtyvän itse omissa nahoissasi. Meillä sinun ei tarvitse jännittää arpia tai muotojasi, olemme ammattilaisia ja osaamme pukea morsiamen siten että sekä toiveet että morsiamen muodot korostuvat puvun valinnassa.

Sovituksessa saa käyttää meikkiä! Pitkille hiuksille kannattaa varata pampula tai solki, jotta ne eivät pukua pukiessa tartu hakasiin tai nappeihin. Pyydämme morsiamia välttämään hajusteita ja tupakan tuoksua asioidessaan liikkeessä: tuoksut tarttuvat sovitettaviin hääpukuihin ja tuoksuva hääpuku ei ole useimmille asiakkaille mieleinen asia.

Sovituksen voi hoitaa kaikenlaisissa alusvaatteissa, mutta mikäli sinulla on olkaimettomat, ihonväriset rintaliivit, olet jo valmistautunut todella hyvin! Tarvittaessa neuvomme sen suhteen minkälaiset alusvaatteet sopivat parhaiten valitsemasi hääpuvun kanssa.


Voinko ottaa valokuvia sovittamistani puvuista?

Meillä henkilökunta hoitaa pukujen kuvaamisen asiakkaan päällä, ammattitaidolla. Sinun ja seurueesi tarvitsee vain rentoutua ja ihastella pukua, me hoidamme loput.

Omien kuvien ottaminen hääpuvuissa ei ole sallittua siksi että puvut ovat asiakkaidemme omaisuutta. Saat Wedding Garagen ottamat kuvat mukaasi kun ostat puvun!


Mitä VIP-sovitus sisältää?

Wedding Garagen VIP-sovitus sisältää seurueen toiveen mukaiset palvelut, esim. syötävää, juotavaa, musiikkia, valokuvausta, tuote-esittelyjä, kosmetiikkaa tai mitä maailman tärkeimmät asiakkaat nyt haluavatkaan: te toivotte, me palvelemme! Teemme teille tarjouksen toiveidenne mukaan. Ja koska meillä käy asiakkaita pitkästä matkaa, voimme järjestää tyylikkäille ladyille pääsyn esim. VIP-majoituksiin tai yökerhojen sisäänpääsyihin etuja. Mikä kuulostaisi täydellinen tyttöjen ilta hemmotteluiden ja VIP-palvelun kera? Kannattaa kysyä tarjous:


Myyttekö uusia vai käytettyjä pukuja?

Wedding Garage myy vain laadukkaita, käytettyjä tai käyttämättömiä hääpukuja. Valikoimassa on useiden liikkeiden outlet-hääpukuja yksityisasiakkaiden omistamien pukujen lisäksi.


Haluan myydä hääpukuni, miten toimin?

Varaa aika verkkosivujemme ajanvarauslinkin kautta, tai tästä osoitteesta: https://weddinggarage.nettiajanvaraus.fi/customer-ui/

Mikäli tahdot tuoda puvun suoraan liikkeeseen, valitse alasvetovalikoista "Jyväskylä hääpuvun myyminen" ja "esittelyaika".

Varaa mukaasi 30€ myyntipalkkio.


Mitä maksutapoja te hyväksytte?

Wedding Garagessa voit maksaa pankki- tai luottokortilla, käteisellä, varmennetulla tilisiirrolla tai laskulla. Laskutuslisä on 10€. Hääpuvun luovutamme asiakkaalle, kun maksu on vastaanotettu.


Haluan myydä pukuni, miten te toimitte?

Wedding Garage välittää käytettyjä ja käyttämättömäksi jääneitä hääpukuja - mikäli sinulla on alle 5 vuotta sitten hääpukuliikkeestä tai tunnetulta ompelijalta ostettu hääpuku, voit tuoda sen meille myyntiin.

Myyntiin tulevan hääpuvun tulee olla alle 5 vuotta vanha, ehjä (pieniä jälkiä voidaan arvioida aina tapauskohtaisesti) ja pesetetty. Puku tulee olla pesetetty ilman hajustettuja pesuaineita.

Hääpuvun myyjä päättää puvun myyntihinnan, mutta annamme mielellämme suosituksen, kun tuot puvun myyntiin paikan päälle. Emme anna hinta-arvioita näkemättä hääpukua.

Hääpuvun myyjä maksaa meille myyntipalkkion ja hääpuvun myyntihinnasta Wedding Garage pidättää provision. Tarjouksia voi löytää esim. Instagram-sivultamme tai Facebook-markkinointimme kautta, mutta myös verkkosivujemme etusivulla on yleensä nähtävissä sesongin tarjous.

Wedding Garage ei palauta myyntipalkkiota. Mikäli puku ei mene kaupaksi sovitussa ajassa voidaan puvun myyntiaikaa jatkaa aina sopimuskohtaisesti. Emme veloita uutta myyntipalkkiota, mikäli asiakas jatkaa puvun myyntiä.

Hääpuvun omistaja ei saa myydä hääpukua muualla eri hintaan kuin mitä myyntisopimuksessa sovitaan hääpuvun myyntihinnaksi.


Ostatteko hääpukuja?

Wedding Garage ei osta hääpukuja, ainoastaan välittää niitä. Välitysprosenttimme on huomattavan korkea ja palvelumme helpottaa yksityishenkilöiden hääpukujen myyntiä. Suosittelemme tutustumaan asiakkaidemme antamaan palautteeseen esim. Facebook-sivuillamme osoitteessa https://www.facebook.com/weddinggarage/


Voinko vuokrata hääpuvun Wedding Garagen kautta?

Wedding Garage ei vuokraa hääpukuja, mutta hääpukujen hinnat ovat usein niin edulliset että puvun hankkiminen omaksi kannattaa - varsinkin kun sen voi tuoda häiden jälkeen takaisin myyntiin. Mitä laadukkaamman puvun ostat, sitä parempi jälleenmyyntiarvo sillä yleensä on.


Miten hääpuvun lähettäminen myyntiin onnistuu kauempaa Suomesta?

Useat pukujen myyjät ovat Keski-Suomea kauempaa, he voivat joko tuoda puvun liikkeeseen tai lähettää sen meille Matkahuollon kautta.

Helsingissä ja 20km säteellä sen keskustasta meillä on käytössä myös maksullinen hääpuvun noutopalvelu, jonka voi varata netistä. Pääkaupunkiseudulla on myös varattavissa aika puvun tuonnille myyntiin, vapaat ajat ovat varattavissa verkkosivujemme ajanvarauslinkin kautta.

Tampereen tai minkä tahansa muun paikkakunnan suunnasta hääpukuja myyntiin lähettävät voivat tiedustella yksityisesti, milloin vierailemme heidän suunnallaan, olemme noutaneet pukuja ns. noutopisteiltä ilman lähetysmaksuja. Näitä hakuja järjestetään vain satunnaisesti, mutta voit olla yhteydessä meihin jo ajoissa, tiedustelut osoitteeseen

Matkahuollon kautta hääpuvun meille lähettävät asiakkaat saavat etukäteen sähköisesti myyntisopimuksen ja myyntipalkkion laskun, aatuaan valokuvien ja ennakkotietojen perusteella tiedon, että puku on myyntiin sopiva.


Mitä jos muutan mieleni ostamastani hääpuvusta?

Wedding Garagella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta hääpuvuille. Suosittelemme tutustumaan pukuun harkiten ja rauhassa ja konsultoimaan ystäviä ennen puvun ostopäätöstä.

Muista että voit kuitenkin myydä yhden, kaksi tai vaikka kolme hääpukua kauttamme jos kriteerit täyttyvät. Pettymyksen kohdatessa suosittelemme että otatte meihin yhteyttä niin ratkaisemme ongelman. Ja kyllä, meille on tuotu joskus kerralla jopa kolme hääpukua samalta morsiamelta myyntiin. Morsian on aina oikeassa, myös muuttaessaan mieltään.


Miten pääsen hääpukumalliksi?

Wedding Garage ottaa hääpukumalleiksi ihania naisia kaikissa mittasuhteissa ja kokoluokissa - tarvitaan vain persoonallisuutta! Meillä on myynnissä koot pienistä isoihin ja lyhyistä pitkiin pukuihin, joten aina kuvauksia järjestäessämme etsimme ennakkoon ilmoittautuneista ehdokkaista sopivia! Laita meille sähköposti otsikolla "Malli" osoitteeseen ja kerro olennaiset tietosi: yhteystietosi, mittasi (pituus, vaatekoko, kengännumero, liivikoko) ja oma kasvokuvasi sekä kokovartalokuva sinusta, mieluiten vaatteet päällä. Emme aina vastaa heti, mutta kun järjestämme kuvauksia, otamme kyllä yhteyttä!

Maksamme malleille kuvauksesta palkkion.


Haluaisin tehdä kanssanne yhteistyötä, keneen otan yhteyttä?

Yhteistyöasioissa voit laittaa sähköpostia osoitteeseen . Emme maksa palkkiota blogikirjoituksista.