Wedding Garage
Kauppakatu 2 | Jyväskylä
Wedding Garage yhteisyökumppani Miian virkkuut

Laadukkaista materiaaleista, käsityönä valmistettuja asusteita ja koruja. www.mianvirkkuut.fi

Wedding Garage yhteisyökumppani Hannan kakut

Uniikit kakut ja tarjoilut. Yrityksemme valmistaa sinulle unohtumattomat tuotteet. hannankakut.fi

Wedding Garage yhteisyökumppani Kampaamo Skott

Parturi-Kampaamo Skott on Katja Skottin perustama Jyväskylän Tikassa sijaitseva pieni kampaamo. Katja palvelee asiakkaita aurinkoisella asenteella ja varmalla ammattitaidolla. Katjan verkkosivut ja lisätiedot hinnastoineen löydät klikkaamalla kuvaa.

Wedding Garage yhteisyökumppani Perttulan tila

Yhteistyökumppanimme Perttulan Tila on ihana kohtaamispaikka niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Tilalta löytyy juhlatila, saunatila, puoti, kahvila ja oman tilan tuotteita myynnissä. Kannattaa käydä tutustumassa!

Wedding Garage yhteisyökumppani Ompelimo Johanna Paatola

Palveleva Ompelimo Johanna Paatola Jyväskylässä toivottaa tervetulleeksi uudet ja ennestään tutut asiakkaat Ompelimo Johanna Paatolaan Väinönkadulle, aivan Jyväskylän keskustaan. Tehdään yhdessä sinulle jotain ihanaa päällepantavaa!

Wedding Garage yhteisyökumppani Vili Ketola KOKO

KOKO by Vili Ketola on Tampereen keskustassa sijaitseva huippukampaamo. Oheisesta kuvasta klikkaamalla pääset tutustumaan heidän Facebook-sivuillensa ja varaamaan ajan. Tämä tyylikäs kampaamo on alan osaamisen kärkipaikka.

Wedding Garage yhteisyökumppani Henkell & Co Suomi

Henkell & Co Suomi on merkittävä kuohuviinien maahantuoja ja markkinoija Suomessa. Henkell & Co Suomi Oy on kokonaan emoyhtiönsä Henkell & Co. Sektkellerei KG:n omistama yritys. Myymme ja markkinoimme emoyhtiömme tuotemerkkien, kuten Henkell, Mionetto ja Gratien & Meyer-kuohuviinien, lisäksi myöskin valikoitujen viinitalojen tuotteita eri puolilta maailmaa.

Asiakkaistamme suurin on Alko, jonka kautta valtaosa tuotteistamme tulee myyntiin. Välitämme juomia myös suoraan ravintola-alan tukkukaupoille. Päätuotteemme on kuohuviini, mutta valikoimamme kattaa myös muita viinejä sekä oluita ja alkoholittomia juomia. Tavoitteemme on tarjota korkealaatuisia, mutta kohtuuhintaisia tuotteita. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja seuraamme kulutuskäyttäytymistä tarkasti, jotta voimme vastata markkinoiden odotuksiin mahdollisimman hyvin.

Yhteistyö Wedding Garagen kanssa. Hääpuvut, asusteet, palvelut. Teemme myös yhteistyötä muilla paikkakunnilla olevien yritysten kanssa. Käymme aktiivisesti paikkakunnilla, Mikkeli, Kuopio, Tampere, Äänekoski, ja Helsinki.

Haluatko yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä