Kauppakatu 2 | Jyväskylä
Wedding Garage yhteisyökumppani Kruuvaus

Hittibiisejä, ikivihreitä, veret seisauttavia sooloja, timanttista jyystöä, ylähuulihikeä! Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Kruuvaus!

Kruuvaus tarjoaa ammattitaitoista ja luovaa musiikkipalvelua. Oli kyseessä sitten häät, yritysjuhlat, opiskelijabileet, syntymäpäivät, yökerhobileet, polttarit, karonkka, lastenjuhlat tai mitä tahansa, me hoidamme sen tyylikkäästi alusta loppuun järkkymättömällä ammattitaidolla. Kruuvauksen mukana matkaa aina myös PA-laitteisto sekä valot. Kruuvauksella on takanaan jo kiitettävä määrä kilometrejä ja satoja keikkoja, joten luomme varmasti tunnelman, jota muistellaan vielä vuosienkin päästä! Kruuvauksen kaikki jäsenet ovat koulutettuja musiikin alan ammattilaisia. Teemme myös yhteistyötä useiden eri alojen toimijoiden kanssa.

Kruuvauksen lähtökohtana on laulu. Sen pohjalta voidaan koota mieleisesi kokonaisuus haluamaasi tilaisuuteen. Jos olet vailla herkkää tulkintaa, voidaan tilaisuuteesi annostella esimerkiksi piano ja laulu. Jos puolestasi kaipaat tiukkaa meininkiä, lanteet letkeiksi pistävää tunnelmaa ja kaikki tanssilattialle, voidaan kattaa tarjolle koko bändi! Ja vielä kaikkea siltä väliltä. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Kruuvaus tarjoaa sinulle elämäsi parhaat bileet! Kysy rohkeasti tarjousta niin räätälöidään teille juuri sopiva paketti! www.kruuvaus.fi

Wedding Garage yhteisyökumppani Miian virkkuut

Laadukkaista materiaaleista, käsityönä valmistettuja asusteita ja koruja. www.mianvirkkuut.fi

Wedding Garage yhteisyökumppani Hannan kakut

Uniikit kakut ja tarjoilut. Yrityksemme valmistaa sinulle unohtumattomat tuotteet. hannankakut.fi

Wedding Garage yhteisyökumppani Kampaamo Skott

Parturi-Kampaamo Skott on Katja Skottin perustama Jyväskylän Tikassa sijaitseva pieni kampaamo. Katja palvelee asiakkaita aurinkoisella asenteella ja varmalla ammattitaidolla. Katjan verkkosivut ja lisätiedot hinnastoineen löydät klikkaamalla kuvaa.

Wedding Garage yhteisyökumppani Perttulan tila

Yhteistyökumppanimme Perttulan Tila on ihana kohtaamispaikka niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Tilalta löytyy juhlatila, saunatila, puoti, kahvila ja oman tilan tuotteita myynnissä. Kannattaa käydä tutustumassa!

Wedding Garage yhteisyökumppani Ompelimo Johanna Paatola

Palveleva Ompelimo Johanna Paatola Jyväskylässä toivottaa tervetulleeksi uudet ja ennestään tutut asiakkaat Ompelimo Johanna Paatolaan Väinönkadulle, aivan Jyväskylän keskustaan. Tehdään yhdessä sinulle jotain ihanaa päällepantavaa!

Wedding Garage yhteisyökumppani Vili Ketola KOKO

KOKO by Vili Ketola on Tampereen keskustassa sijaitseva huippukampaamo. Oheisesta kuvasta klikkaamalla pääset tutustumaan heidän Facebook-sivuillensa ja varaamaan ajan. Tämä tyylikäs kampaamo on alan osaamisen kärkipaikka.

Yhteistyö Wedding Garagen kanssa. Hääpuvut, asusteet, palvelut. Teemme myös yhteistyötä muilla paikkakunnilla olevien yritysten kanssa. Käymme aktiivisesti paikkakunnilla, Mikkeli, Kuopio, Tampere, Äänekoski, ja Helsinki.

Haluatko yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä