Kauppakatu 2 | Jyväskylä

Upea, ajaton, kestävä Amfora-mallisto


Valkokultainen sormus yhdellä timantilla

Omaa kierrätyskultaa käyttäen saat tämän sormuksen alk.890€. Kultasepän materiaaleista alk.1364€.

Valkokultainen sormus kolmella timantilla

Omaa kierrätyskultaa käyttäen saat tämän sormuksen alkaen 987€. Kultasepän materiaaleista alk.1650€.

Valkokultainen sormus viidellä timantilla

Omaa kierrätyskultaa käyttäen saat tämän sormuksen alkaen 1188€. Kultasepän materiaaleista alk. 1928€.

Kaikkiin sormuksiin vaihtoehtoina myös ruusukulta tai keltakulta!

Mikäli tahdot personoida sormuksen juuri sinulle sopivaksi, kultaseppämme voi kullan värin lisäksi muokata sormuksen ulkonäköä toiveidesi mukaisesti. Kultaseppämme toteuttaa sormuksen sekä sinulle että puolisollesi toiveidenne mukaan. Sormukset suunnitellaan 3D-mallinnusta käyttämällä ja sormuksista voidaan tehdä esityskuvat ennen valmistusta. Kysy siis tarjous teille molemmille!

Kultaseppä Samu Salmenkangas

Jyväskyläläissyntyinen kultaseppä Samu Salmenkangas on jalometallien ja korusuunnittelun huippuosaaja. Metalliartesaanin- sekä hopea-artesaanin tutkintojen lisäksi Salmenkangas on valmistunut kultasepän ammattitutkinnosta Tyrvään käsi- ja taideteollisesta oppilaitoksesta vuosikurssinsa parhailla arvosanoilla.
Perinteisen jalometallikäsityön lisäksi hän on erikoistunut korujen 3D-suunnitteluun, jossa hän kuuluu Suomen parhaimmistoon. Oman tuotantonsa lisäksi hän on työskennellyt mm. Lumoavalle ja Kultasepät Andreasenille Tampereella.

Amfora-mallisto

Yksilöllisesti suunniteltu, saatavilla vain meidän kauttamme.
Unelmasi ei ole liian kallis.

Lisätietoja

Kierrätyskulta tarkastetaan ja punnitaan Wedding Garagen myymälässä. Sormukset voidaan valmistaa myös muilla kivillä kuin timanteilla. Kierrätyskullan laatuvaatimuksista, timanteista, sormusten muokkaamisesta tai muissa vastaavissa asioissa teitä palvelee kultaseppämme Samu Salmenkangas. Voitte halutessanne jättää myös soittopyynnön.
Mikäli sinulla ei ole omia timantteja, tai sinulla on vain osa niistä, voi kultaseppämme hankkia lisää, kaikissa kokoluokissa.

Uusi Amfora mallisto!